Писта "Долна Митрополия" гр. Плевен - Супермото

 

 трасе "Горна Росица" -  гр. Севлиево - Мотокрос

 

 

Аксаково - мотокрос

 

Трасе "Ридо" - Самоков - Мотокрос

 

трасе "Козан Белене"  гр. Левски - Мотокрос