Преди уикенда. Писта. Новини
  • Not Featured
  • NIKOLAY ILIEV
  • NIKOLAY ILIEV

Преди уикенда. Писта. Новини

By NIKOLAY ILIEV updated May 18, 2017

Мартин Чой вече е в  Ошерслебен, Германия за втория кръг от Световния шампионат по издръжливост. Пилотът на "EKO BMW Motorrad Racing Team" го очакват свободни тренировки и предварителни квалификации в четвъртък и петък. Самото състезание ще стартира в 14:00 часа в събота и ще продължи до 22:00 часа, подлагайки на изпитание издръжливостта и уменията на пилотите от всички краища на света.

Съотборници на Мартин са чехът Карел Ханика и австриецът Джулиан Майер. Тримата пилоти ще се сменят на щафетен принцип и ще се стремят да реализират възможно най-много обиколки в рамките на 8-часовото състезание.

На мотопарк „Румъния” пък предстои 6 и 7-ми кръг на BMU European road racing championship 2017. В предстоящите състезания ще участват над 30 български пилота и в отделните класове. До момента след пет кръга от календара в SP 125 лидер в класирането със 120 точки е Жулиета Ленкова (МСК Плевен, Априля). Във F 600  начело е Али Ефе Агин (Турция, Ямаха – 96 точки). При F1000 на първата позиция  с актив от 101 точки е Слободан Ивцески (Македония, Хонда). Александър Георгиев  (МСК Плевен, Хонда) води в Supersport 600 с 99 точки, а Роберт Мурешан (Румъния, БМВ) е на върха в Superbike 1000 със 79 точки.

Успех на всички наши пилоти , които ще бъдат на състезания през уикенда !

Свържете се с нас