ВАЖНО !!! БИЛЕТИ !!! NIGHT OF THE JUMPS

   По-малко от шест месеца остават до перлата в короната на веригата Grand Prix Bulgaria, а именно финалният кръг на Световния шампионат по мотокрос фристайл – Вечерта на скоковете, който ще се проведе в Арена Армеец, град София. След почти четири годишно прекъсване, едни от най-смелите мотоциклетни състезатели ще си дадат среща в сърцето на столицата ни, за да видим най-доброто от световния фристайл в офроуд условия. 
До момента, България е била домакин на това престижно състезание общо пет пъти, като многократно е печелила приза за „Най-добър Организатор”, отличие за което ще се борим и на 14 декември тази година. Домакинствата на Световния шампионат по мотокрос фристайл в България се дължат изцяло на двама човека – г-н Бойко Борисов и г-н Румен Петков, които през последните десет години стоят зад каузата на мотоциклетния спорт в страната ни.
Дванадесет е броя на състезателите които ще видим тази година в Арена Армеец, като между тях са световния шампион Майкъл Мелеро (Испания), Роб Аделберг и Пат Боуден (Австралия), добре познатите ни Хавиер Вилегас (Чили) и Петър Пилат (Чехия), както и едно от новите имена в шампионата този сезон Адам Джоунс (САЩ). Състезанието в София включва в своята програма стандартните за Световния шампионат квалификация (12 състезатели) и Финал (6 състезатели), допълнителните състезания Race&Style, Best Whip, Highest Jump, като в момента се преговаря за един сравнително нов стил в преките битки между двама състезатели - Synchro (паралелно изпълнение на трикове от двама състезатели).
От утре ( сряда) 20 юни в мрежата на Ивентим стартира продажбата на билети за състезанието, като този път, билетите за различните сектори в Арена Армеец ще бъдат от цени 30-40-50-60 лева в периода до 01.09.2019, като след това цената им ще се увеличи с 20% от 01.09.2019. Деца на възраст до седем години ще могат да бъдат част от шоуто без входна такса (без гарантирана седалка).