Мотоциклетният уикенд с българско участие

MXGP / EMX250 - Пиетрамурата, Италия ще бъде мястото на 4-тия кръг от Световния шампионат  MXGP. Петър Петров 152 ще се бори в очакваното кално състезание в топ класа. В клас ЕМХ250 ще видим Майкъл Иванов (97) който се представи отлично в Англия преди две седмици и дебют за Николай Малинов (164) в големия клас с нова машина - Хонда. Пожелаваме успех на тримата и дано времето бъде с тях! 

Глобаре, Сърбия - първи кръг на Националния шампионат по мотокрос на западната ни съседка няма как да мине без сериозно българско участие. 5 пилота в клас МХ - Мартин Тодоров, Григор Царев, Атанас Петров, Юлиян Райчев, Добрин Якалиев и Петър Петров, МХ2 - Алекс Димитров, МХ1 - Любомир Васев, MX85 - Виктор Бориславов и в клас МХ65 Дани Цанков. Отлична подготовка за предстоящия кръг от BMU MX Шампионата по-късно тази година пак там и разбира се, много трофеи!

СуперЕндуро - Теодор Кабакчиев (23) от две седмици е на подготовка в Испания за предстоящия финален кръг от СШ СуперЕндуро. Мястото - Арена Арена в Билбао е добре познато на Теодор (сезон 2017/2018 - най-доброто му класиране 4-ти в общото бе именно там). Стискаме палци на Кабакчиев за подиум и топ пет за сезона.

Успех и безаварийно каране на всички състезатели !