16 български състезатели в BMU European Motocross Championship в Босна и Херцеговина

16 български състезатели ще участват в поредния кръг на BMU European Motocross Championship край Сараево, Босна и Херцеговина.

За поредните си титли и призови места се отправят Дани Цанков от "M6 Yamaha Racing team" с "Yamaha" в клас МХ 65, в МХ 85 България ще представят Данаил Стефанов от МСК "Ябланица" с "GasGas", Цветан Бузин от "M6 Yamaha Racing team" с "Yamaha" и Венцислав Тошев от "Мото Спорт Варна" с „Husqvarna“. 
В МХ 2 (JUNIOR) ще разчитаме на Виктор Нейчев от "Еърмакс Рейсинг тийм", Николай Малинов от „АИТ Рейсинг Тийм“ с КТМ и Христиан Георгиев от "Мото Спорт Варна" също с КТМ.
Отлично класиране в МХ1 очакваме и от Майкъл Иванов от от „АИТ Рейсинг Тийм“ с „Husqvarna“ и Стефан Нейчев от „Еърмакс Рейсинг“ с „GasGas“.
Трима са представителите ни в клас МХ - Марин Маринов от „Еърмакс Рейсинг“, Чавдар Кръстев от "Киппен МХ Рейсинг тийм" с "Kawasaki" и Григор Царев от „Джи Ар Си Моторспорт 2020“ с „GasGas“. Кристиан Петров от МСК "Бобошево 1956" ще кара в МХ2, а в Senior Васил Стоянов от "Киппен МХ Рейсинг тийм" с "Honda", Емил Балджийски от МСК "Дизел Юнак" с „Yamaha“ и Атанас Петров от „АИТ Рейсинг Тийм“ с KTM.
БФМ пожелава успех на нашите състезатели в Босна и Херцеговина.
Над 150 заявки за 3-ия кръг от BG X Enduro Championship 2021 край Корница
Теодор Кабакчиев с първо участие и първа победа в България през сезона