НОВИНИ

Майкъл Иванов ще кара в EMXOpen във Финландия

Майкъл Иванов от отбора на „АИТ рейсинг тийм“ с „Husqvarna“ ще участва в предпоследния кръг на в Европейския шампионат по мотокрос в клас „Open“ в Хивинкаа, Финландия.

Теодор Кабакчиев ще кара в Съединените щати

Най-добрият ни ендуро състезател Теодор Кабакчиев, който кара за „Тийм България“ с подкрепата на „Еконт“ ще участва в 6-ия кръг на Световното първенство по хард ендуро, което ще се проведе от петък до неделя в Секуачи, Тенеси.

Промени в календара на БФМ заради изборите

Във връзка с насрочените избори на 02.

Невероятен Кабакчиев с второ място на „Red Bull Romaniacs“

Теодор Кабакчиев за втори път този сезон се качи на подиума в кръг от Световния хард ендуро шампионат, след като завърши втори в едно от най-трудните състезания през сезона - „Red Bull Romaniacs 2022“.

Кабакчиев е втори ден преди финала на „RedBull Romaniacs“

Най-добрият ни ендуро състезател Теодор Кабакчиев, който кара за „Team Bulgaria“ с подкрепата на „Еконт“ запази втората си позиция ден преди края на една от най-трудните и изтощителни надпревари - „RedBull Romaniacs“ в Сибиу, Румъния, 5-ти кръг от Световния хард ендуро шампионат.

Кабакчиев втори след 3-ия ден на „RedBull Romaniacs“

Теодор Кабакчиев запази второто си място след 3-ия ден на „RedBull Romaniacs“ в Сибиу, Румъния в 5-ия кръг от Световния хард ендуро шампионат.

707 новини от 118 страници