НОВИНИ

Българските състезатели обраха медалите в 3-ия кръг на BMU European Motocross Championship в Турция

4 първи, 4 втори и 2 трети места заеха българските състезатели по мотокрос в 3-ия кръг на BMU European Motocross Championship и 2-ри кръг на FIM Europe в Афионкарахисар, Турция.

Мартин Чой на крачка от рекордно класиране в "24-те часа на Льо Ман"

Мартин Чой и италианските му съотборници в "Energie Endurance 91" - братята Кристиан и Федерико Наполи завършиха легендарното мотоциклетно състезание "24 часа на Льо Ман" на престижното 11-то място в клас "Суперсток".

Много оспорвана битка в слънце и дъжд в 4-ия кръг на Ендуро шампионата край Горна Малина

Изключително оспорвана битка водиха два дни 127 състезатели в 4-ия кръг на националния ни Ендуро шампионат край Горна Малина.

"24 часа на Льо Ман" започва с българския химн

С българския химн ще започне утрешното 43-то издание мотоциклетно състезание "24 часа на Льо Ман".

15 български състезатели ще участват в 3-ия кръг на BMU European Motocross Championship и 2-ри кръг на FIM Europe в Афионкарахисар, Турция

За поредните си победи и призови места се отправят Дани Цанков от "M6 Yamaha Racing team" с "Yamaha" в клас МХ 65, в МХ 85 България ще представят Данаил Стефанов от МСК "Ябланица" с "GasGas", Цветан Бузин от "M6 Yamaha Racing team" с "Yamaha" и Венцислав Тошев от "Мото Спорт Варна" с „Husqvarna“.

За 4-ти път Горна Малина и "Препараторите" са домакини на старт от Ендуро шампионата

За четвърти пореден път Община Горна Малина и МСК „Препараторите“ са домакини на 4-ия кръг от BG X Enduro Championship, който ще се проведе в землището на Горна Малина на 12 и 13 юни.

490 новини от 82 страници