НОВИНИ

БФМ закри сезона с легендарното състезание в Бобошево

Българската федерация по мотоциклетизъм закри състезателния сезон за 2021 година с традиционния мотокрос "Grand prix Бобошево", който се проведе за рекорден 65-ти пореден път (от 1956 година насам без прекъсване).

Традиционното състезание „Мотокрос Бобошево“ за рекорден 65-ти път този уикенд

За 65-та поредна година община Бобошево ще е домакин на традиционното състезание „Мотокрос Бобошево“, с което се закрива и сезонът в мотокроса у нас.

Мотокрос: Цанков, Малинов, Царев и Иванов са шампиони за 2021

Отборните купи са за "М6 Ямаха рейсинг" и "АИТ рейсинг"

Мотокрос: Павлов, Тошев, Масар и Цанов са шампиони в класовете си

Николай Павлов от "М6 Ямаха рейсинг тийм" с "Хускварна" в клас МХ 50, Венцислав Тошев от "Мото спорт Варна" с "Хускварна" в клас МХ 85, Кадир Масар от "АИТ рейсинг тийм" с "Хонда" в МХS и Кристиан Цанов от "Севлиево 2004" с "Ямаха" в MXS55+ си осигуриха шампионските титли на страната за този сезон след съботните стартове от 5-ия кръг на Републиканския ни шампионат по мотокрос на полигон "Горна Росица" край Севлиево.

Сезонът в мотокроса завършва тази седмица край Севлиево

Тази седмица Община Севлиево и мотополигон „Горна Росица“ ще бъдат домакини на финалния кръг от Републиканския шампионат по мотокрос "Grand Prix Севлиево 2021", който съвпада и с провеждането на 26-то издание на Отборната купа на България по мотокрос.

Българин е в топ 10 на световното ендуро

Най-добрият ни ендуро състезател Теодор Кабакчиев зае 8-то място в крайното класиране в Световното първенство на FIM Hard Enduro през този сезон, което беше и дебютно в историята.

586 новини от 98 страници