НОВИНИ

Мартин Чой и Велислав Марков - шампиони на Балканите на писта

Двама български пилоти - Мартин Чой (Superbike) и Велислав Марков (F 1000) спечелиха титлите в своите класове от Балканския шампионат по мотоциклетизъм на писта след стартовете на пистата „Навак“ в Сърбия.

Пореден старт за Мартин Чой в Световния ендуранс шампионат

Мартин Чой от "ЕКО БМВ Рейсинг тийм МС77" вече е на пистата "Пол Рикард" във Франция, където тази седмица ще бъде даден стартът на 4-ия кръг от Световния шампионат по ендуранс – мотоциклетизъм на писта.

Четирима български мотокросисти на финалите на ЕШ и СШ в Риола Сардо, Сардиния

След като оглавиха класирането в зоналните квалификационни групи на Европейския шампионат, Дани Цанков от "М6 Ямаха рейсинг тийм" с "Ямаха" и Венцислав Тошев от "Мото Спорт Варна", с "Хускварна" вече са в Сардиния в очакване на състезанието, което ще се проведе в един ден – събота.

Tеодор Кабакчиев 14-ти на HERO Challenge в Полша

Теодор Кабакчиев завърши на 14-то място в 6-ия кръг на Световното първенство по хард ендуро FIM Hard Enduro World Championship в Полша.

Теодор Кабакчиев стартира в 6-ия кръг на FIM Hard Enduro World Championship в Полша

Битката за титлата в тазгодишното Световно първенство по хард ендуро продължава този уикенд със състезанието HERO Challenge в Полша, в което ще участва и най-добрият ни ендуро състезател Теодор Кабакчиев с подкрепата на „Еконт“.

17 български пилоти в поредния кръг на Балканския шампионат на писта в Сърбия

България ще има представители във всички класове в 3-ия и 4-ия кръг на Балканския шампионат по мотоциклетизъм на писта „BMU Road Racing 2021“ на пистата Навак край сръбския град Печинци.

544 новини от 91 страници