НОВИНИ

Дани Цанков, Майкъл Иванов и Григор Царев с победи на Балканското в Гърция

Дани Цанков с „Yamaha” от „М6 Yamaha рейсинг тийм“ в МХ 85, Майкъл Иванов с „Husqvarna“ от „АИТ рейсинг тийм“ в МХ 1 и Григор Царев с „GasGas“ от „Джи ар си моторспорт 2020“ в МХ записаха победи в класовете си в поредния кръг на BMU European motocross championship край Кавала, Гърция.

Над 40 наши състезатели по мотокрос за Балканското в Кавала

41 български мотокросисти от 15 клуба ще участват в 6-ия кръг на BMU European motocross championship край Кавала, Гърция.

Мартин Чой и „Energie Endurance 91“ – 8-ми в клас Superstock на "Bol d’Or“

Мартин Чой и съотборниците му Кристиан Наполи (Италия) и Юго Жирар (Франция) от френския тим „Energie Endurance 91“ заеха 8-та позиция в клас Superstock и 16-та в общото класиране в последния кръг на FIM EWC - Endurance World Championship – Световният шампионат по издръжливост на пистата „Пол Рикар“ – „Bol d’Or“.

Три подиума за България от BMU Road racing championship в Сърбия

3 подиума завоюваха нашите пилоти на стартовете от 11-ия и 12-ия кръг на BMU Road racing championship, който се проведе този уикенд на пистата „Навак“ в Сърбия.

„Grand prix Благоевград 2022“ отпадна от календара на РШ

6-ят кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос на мотополигон „Зелендол“ край Благоевград отпадна в последния момент, заради проблеми с организацията на състезанието.

12 българи ще участват на BMU Road racing на пистата „Навак“

Пистата „Навак“ в Сърбия е домакин този уикенд на стартовете от 11-ия и 12-ия кръг на BMU Road racing championship – предпоследните две състезания от календара за сезон 2022.

735 новини от 123 страници