НОВИНИ

Българи с точки от Световния шампионат в МХ 2

Двама българи - Хакан Халми от „НСА моторспорт“ с КТМ и и Димитър Грозданов от „Симитли МХ“ с “GasGas“ спечелиха точки от последния кръг от Световния шампионат по мотокрос в клас МХ 2 в Афионкарахисар, Турция.

Никола Мирославов с нова победа в Испанския пистов шампионат

5-та си победа в Испанския пистов шампионат в Мото 4 постигна Никола Мирославов на пистата в Навара, след като беше най-бърз в неделната надпревара.

Живко Иванов – вицешампион на Европа в Супермото

Живко Иванов спечели сребърния медал от Европейското първенство по Супермото в клас S 3 след отлично каране в Долна Митрополия и през целия сезон.

Майкъл Иванов в ТОП 5 на Европейското по мотокрос

Майкъл Иванов с „Husqvarna“ от отбора на „АИТ рейсинг тийм“ зае 5-то място в крайното класиране за Европейското първенство в клас EMX Open.

България с отборните титли в Балканския шампионат на писта и Супермото в Плевен

България спечели отборните титли от 8-ия кръг на Балканския шампионат по Супермото и от 9-ия кръг на писта, след като нашите пилоти доминираха на летищен комплекс „Долна Митрополия“ край Плевен.

Афионкарахисар приема елита на мотокроса, 5-ма българи ще карат в Турция

5-ма български състезатели ще участват в „MXGP of Turkiye“ в Афионкарахисар този уикенд, в който ще бъдат разпределени титлите в различните класове, като ще станат ясни и шампионите и в Световния шампионат по мотокрос за жени на FIM, както и в Европейския шампионат EMX Open.

735 новини от 123 страници