НОВИНИ

Милен Манев стартира в Хърватия и Унгария

България ще има представител в „HMS INTERNATIONAL SPEEDWAY RACE“, който ще се проведе на стадион „Милениум“ в Долни Кралевац, Хърватия.

Пореден старт за Майкъл Иванов и Мариос Канакис в ЕШ по мотокрос

Двама български състезатели - Майкъл Иванов и Мариос Канакис ще вземат участие в 3-ия кръг от Европейския шампионат по мотокрос, който ще се проведе този уикенд в Кегумс, Латвия.

Община Хисаря приема кръг от Купа България по мотокрос

След повече от 10-годишно отсъствие Община Хисаря и мотополигонът край града се завръщат с гръм и трясък на картата на мотокроса у нас.

Двама българи с титлите в Европейския шампионат по мотокрос в Севлиево

Двама български състезатели – Георги Гинов (МХ 65) и Венцислав Тошев (МХ 85), и двамата от „Мото спорт Варна“ с „Husqvarna“, спечелиха титлите от кръга от Европейския шампионат по мотокрос на мотополигон „Горна Росица“ край Севлиево.

Севлиево приема стартове от Европейския мотокрос шампионат в класове МХ 65 и МХ 85

Мотополигон „Горна Росица“ край Севлиево ще приеме този уикенд стартовете от Европейския шампионат на FIM Europe South-East zone в класове МХ 65 и МХ 85, както и надпреварата от 2-ия кръг в Републиканския ни шампионат по мотокрос.

Отлично трасе и много емоции в 1-ия кръг на BG-X Enduro

Отлично подготвено трасе, интересни тракове, сериозна битка и много емоции видяха състезателите и зрителите в 1-ия кръг на Републиканския ни ендуро шампионат BG-X Enduro край Стара Загора.

658 новини от 110 страници