НОВИНИ

Долна Митрополия рестартира сезона в мотоциклетните спортове у нас

Летищен комплекс „Долна Митрополия“ ще е домакин на 4 шампионата този уикенд, 2-4 септември, като ще приеме стартовете от 4-ия и 5-ия кръг от Европейския шампионат по Супермото, 8-ми и 9-ти кръг от Балканския шампионат в Супермото, 4-ти и 5-ти кръг от Републиканския ни шампионат в същата дисциплина, 9-ти и 10-ти кръг от Балканския шампионат на писта, както и стартовете от 7-ми и 8-ми кръг от Републиканския ни пистов шампионат.

Българското участие през уикенда

Отлично се представиха нашите състезатели по време на 7-ия и 8-я кръг на Балканския пистов шампионат, който се проведе на пистата „Гробник“ в Риека, Хърватия.

Дани Цанков ще стартира на Световното по мотокрос за младежи

Топ пилотите от целия свят ще участват в Световното по мотокрос за юноши и младежи FIM Junior World Championship във Вантаа, Финландия този уикенд.

9 българи ще карат на Балканския пистов шампионат в Хърватия

Сериозно българско участие ще има в 4-ия уикенд (7-8 кръг) на Балканския пистов шампионат на пистата „Гробник“ в Риека, Хърватия.

Кабакчиев атакува Канада

Най-добрият ни ендуро състезател Теодор Кабакчиев ще участва в предпоследния, 7-ми кръг от Световния хард ендуро шампионат в Канада – „Red Bull Outliers“.

Две победи и отборна титла за България на Балканското по Супермото

Българските състезатели спечелиха отборната титла в 4-ия кръг на Балканския шампионат по Супермото в Прежмер, Румъния, след като изпревариха в крайното класиране домакините.

735 новини от 123 страници