НОВИНИ

Пореден силен старт за Никола Николаев във втория кръг на испанския ЕSBK шампионат, малшанс за Михаил Флоров и 7-мо място с нов мотор

Младият ни талант Никола Николаев, който кара за „Metmoto Ring Racing16” с „Beon“ зае 3-то място в Мото 4 в съботното състезание във втория кръг на Испанския национален шампионат ЕSBK на пистата в Навара.

През 3 планини до Банско във втория кръг на BG X-Enduro Championship

73 километра през територията на 3 планини – Рила, Пирин и Родопи, нови по-атрактивни тракове, по-трудни елементи и ретропарад – това видяха зрителите и участниците във втория кръг на „BG X Enduro Championship“, домакини на който бяха „Мото Дружина Банско“ и Община Банско.

Над 120 състезатели от 24 в първия кръг на РШ по мотокрос „Kippen Grand prix“ край Кортен

Над 120 състезатели от 24 клуба взеха участие в първия кръг на републиканския ни шампионат по мотокрос „Kippen Grand prix“ в местността Докса баир край Кортен, община Нова Загора.

Вторият кръг от BG X Enduro Championship е този уикенд в Банско

Мото Дружина Банско“ и Община Банско са домакини на втория кръг от BG X Enduro Championship, който ще се проведе в град Банско на 15 и 16 май.

Над 120 състезатели в първия кръг от РШ по мотокрос "Grand prix Kippen" край Кортен

Най-новият лицензиран мотополигон в страната ни "Киппен" до с.

Shell става официален партньор на БФМ

Shell България ще бъде официален партньор на Българската федерация по мотоциклетизъм в републиканските шампионати през сезон 2021 г.

490 новини от 82 страници