НОВИНИ

4 от 4 за Майкъл Иванов и Дани Цанков през сезона

Майкъл Иванов от "АИТ рейсинг тийм" с "Хускварна" записа 4-та победа от 4 старта през сезона, след като беше най-бърз и в 4-ия кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос на мотополигон "Зелендол" край Благоевград.

Павлов, Тошев, Масар и Балджийски с победи на мотополигон "Зелендол"

Николай Павлов (МХ 50), Венцислав Тошев (МХ 85), Кадир Масар (МХS) и Емил Балджийски (MXS55) записаха победи в 4-ия кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос на мотополигон  "Зелендол" край Благоевград.

Над 100 мотокросисти от България, Турция и Гърция в 4-ия кръг от РШ край Зелендол

За четвърта поредна година Община Благоевград и МСК AIRMAX Racing ще бъдат организатори на кръг от Републиканския шампионат по мотокрос, който ще се проведе тази седмица на мотополигон „Зелендол“.

Никола Мирославов с нов подиум в испанския шампионат в Moto4

Българският състезател отново показа целия си талант и завърши трети във второто състезание за уикенда на пистата „Рикардо Тормо“ в предпоследния кръг от испанското първенство по мотоциклетизъм на писта.

Отлично представяне на Кабакчиев и Иванов в Sea to Sky в Турция

Отлично каране направиха двамата ни представители Теодор Кабакчиев и Любомир Иванов на ендуро надпреварата „Sea to Sky 2021“ в околностите на  Кемер, Турция.

Михаил Флоров с нов отбор, ще кара в AMA

Михаил Флоров ще се състезава в АМА (Американския шампионат) през следващия сезон за нов отбор "Innovation" и с нов мотор BMW M 1000 RR.

586 новини от 98 страници