НОВИНИ

Десислав Цеков: Уверен съм, че ще направим добър и стойностен ендуро шампионат

Десислав Цеков, член на Управителния съвет на БФМ, говори за предстоящия сезон в ендуро шампионата, новите клубове и новите състезания през 2021.

Българска федерация по мотоциклетизъм - Спортен Календар 2021

Във връзка с въведените мерки и ограничения на територията на Република България, свързани с разпространението на COVID-19 в световен мащаб и Управителният съвет на БФМ утвърди промени в календара за сезон 2021.

Заради COVID-19 ограниченията БФМ определи нови дати за състезанията на "Горна Росица" и "Козар Белене"

Във връзка с въведените мерки и ограничения на територията на Република България, свързани с разпространението на COVID-19 в световен мащаб и нуждата от реорганизация на календара на БФМ за сезон 2021 в дисциплината Мотокрос първото домакинство на мотополигон "Горна Росица" край Севлиево ще бъде на 17 и 18 юли, а състезанието на мотополигон "Козар Белене" край Левски, ще се проведе на 10 и 11 юли.

Картотека преди 2010

архивна картотека БФМ

Винялес взе първия старт за сезона в MotoGP на пистата в Катар

За втори път в кариерата си в MotoGP Маверик Винялес "Yamaha" започна сезона в кралския клас на световния шампионат по мотоциклетизъм на писта с победа.

Първи пол-позишън и рекорд за Баная пред Гран при на Катар в MotoGP

С нов рекорд на пистата "Лусайл" Франческо Баная "Ducati" спечели квалификацията преди първото за сезона състезание в MotoGP за Гран При на Катар.

449 новини от 75 страници