НОВИНИ

Жега и високи скорости край Плевен

България спечели отборната надпревара на Балканското първенство по СуперМото, като изпревари тимовете на Турция и Румъния и във втория кръг на надпреварата на летищен комплекс „Долна Митрополия“.

България спечели Отборната купа на Балканското по СуперМото край Плевен

България спечели отборната надпревара, като изпревари тимовете на Турция и Румъния, в първия кръг на Балканското първенство по СуперМото на летищен комплекс „Долна Митрополия“.

Българското участие през уикенда

Веселин Иванов ще кара в 3-ия кръг от Световния шампионат по Супермото S1GP World Championship, който ще се проведе този уикенд в Буска на пистата „Карт Планет“.

Дъжд посрещна първите ентусиасти на Долна Митрополия

Летен дъжд изненада най-нетърпеливите, които още от четвъртък заеха местата си в падока преди съботно-неделното състезание на летищен комплекс „Долна Митрополия“.

Отново оспорвани битки на „EnduroX Alba-Damascena“

На много оспорвани битки станаха свидетели зрителите по време на 3-ия кръг от Българския екстремен ендуро шампионат BG X-Enduro Championship „EnduroX Alba-Damascena“ край село Скобелево.

Топлото време не изплаши състезателите на „GP Севлиево“

Топлото време и високите температури не попречиха на състезателите по мотокрос да покажат най-доброто, на което са способни при температури над 38 °C по време на стартовете от 4-ия кръг на Републиканския ни шампионат по мотокрос „Grand prix Севлиево“.

1055 новини от 176 страници