НОВИНИ

Мартин Чой и Energie Endurance 91 стартират на Bol d'Or

Мартин Чой, който кара за френския тим „Energie Endurance 91“,  ще стартира в последния кръг на FIM EWC - Endurance World Championship – Световният шампионат по издръжливост на пистата „Пол Рикар“.

6 от 6 за Иван Цончев след EnduroX Alba-Damascena

Иван Цончев, който от началото на сезона няма загуба в кръг от Ендуро шампионата ни BG X-Enduro в клас Standart, записа 6-та си победа от 6 старта през 2022 – този път на домашната сцена на „ЕnduroХ Аlba-Damascena“.

Рекорд: Над 150 състезатели на мотокроса край Кортен

152-ма състезатели от 6 държави (Румъния, Молдова, Турция, Сърбия, Гърция и Северна Македония) взеха участие в “Grand prix Kippen 2022” на мотополигон „Докса баир“ - 6-ти кръг от BMU European motocross championship и 5-ти кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос.

Над 170 заявки за „ЕnduroХ Аlba-Damascena“

Над 170 са вече заявките за 6-ия кръг от Българския екстремен ендуро шампионат – EnduroX Alba-Damascena.

Кортен приема най-добрите в мотокроса у нас и на Балканите

Мотополигон „Докса баир“ край Кортен ще е домакин на 5-ия кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос и на стартовете от 6-ия кръг от BMU European motocross championship – “Grand prix Kippen 2022”.

Павел Кашов с първи точки от Европейския ATV шампионат

Павел Кашов от „Мотоекстрийм Русе“ с „Yamaha“ спечели 12 точки в последния кръг от Европейското ATV първенство, който се проведе този уикенд в Каплице, Чехия.

735 новини от 123 страници