НОВИНИ

Мартин Чой и „Energie Endurance 91“ – 8-ми в клас Superstock на "Bol d’Or“

Мартин Чой и съотборниците му Кристиан Наполи (Италия) и Юго Жирар (Франция) от френския тим „Energie Endurance 91“ заеха 8-та позиция в клас Superstock и 16-та в общото класиране в последния кръг на FIM EWC - Endurance World Championship – Световният шампионат по издръжливост на пистата „Пол Рикар“ – „Bol d’Or“.

Три подиума за България от BMU Road racing championship в Сърбия

3 подиума завоюваха нашите пилоти на стартовете от 11-ия и 12-ия кръг на BMU Road racing championship, който се проведе този уикенд на пистата „Навак“ в Сърбия.

„Grand prix Благоевград 2022“ отпадна от календара на РШ

6-ят кръг от Републиканския ни шампионат по мотокрос на мотополигон „Зелендол“ край Благоевград отпадна в последния момент, заради проблеми с организацията на състезанието.

12 българи ще участват на BMU Road racing на пистата „Навак“

Пистата „Навак“ в Сърбия е домакин този уикенд на стартовете от 11-ия и 12-ия кръг на BMU Road racing championship – предпоследните две състезания от календара за сезон 2022.

Мартин Чой и Energie Endurance 91 стартират на Bol d'Or

Мартин Чой, който кара за френския тим „Energie Endurance 91“,  ще стартира в последния кръг на FIM EWC - Endurance World Championship – Световният шампионат по издръжливост на пистата „Пол Рикар“.

6 от 6 за Иван Цончев след EnduroX Alba-Damascena

Иван Цончев, който от началото на сезона няма загуба в кръг от Ендуро шампионата ни BG X-Enduro в клас Standart, записа 6-та си победа от 6 старта през 2022 – този път на домашната сцена на „ЕnduroХ Аlba-Damascena“.

769 новини от 129 страници